جک پالت دوام و تطبیق پذیری بالایی را به صورت همزمان فراهم می کند. به همین دلیل یکی از پرکاربردترین دستگاه ها در زمینه تجهیزات انبارداری می باشد، به منظور جلوگیری از ایجاد اختلال در تجارت و نگهداری از تجهیزات در وضعیتی مناسب به شما یک روال تعمیر و نگهداری از جک پالت را پیشنهاد می کنیم، که به شما کمک می کند گرفتار عیب و نقص در دستگاه نشوید، البته این مسائل به دلیل دوام بالای دستگاه کم پیش می آید اما از مسائل مهمی است که باید به آن برای عمر طولانی دستگاه خود توجه کنید.
پر کردن روغن در جک پالت یا پمپ هیدرولیک آن
جابه جایی بارهای سنگین بدون استفاده از این دستگاه غیر ممکن است و این دستگاه به کمک پمپ هیدرولیک بالابری بار را انجام می دهد و این پمپ از روغن هیدرولیک برای انتقال فشار مورد نیاز برای بالابری بار استفاده می کند. بخشی از نگهداری جک پالت، بررسی روغن هیدرولیک برای اطمینان از قرار گرفتن در سطح مناسب می باشد. نحوه پر کردن روغن از مطالبی است که باید در این زمینه یاد بگیرید که در ادامه به شرح آن می پردازیم.
1) گام اول:
جک پالت مورد نظر را کافی است در یک سطح صاف و سخت قرار دهید و دسته کنترلی آن را به حالت پایین منتقل کنید تا شاخک ها به پایین ترین حالت باشند.
2) گام دوم:
با استفاده از پیچ گوشتی سر صاف پلاگین و واشر محل مخزن روغن هیدرولیک را باز کنید. در صورتی که اطلاع ندارید کجاست به دفترچه دستگاه هم می توانید مراجعه کنید.
3) گام سوم:
با استفاده از قیف روغن هیدرولیک را وارد دریچه مخزن کنید و سطح را بررسی کنید و بیش تر از حد مجاز نریزید.
4) گام چهارم:
با استفاده از دسته جک پالت دو سه بار پمپ کنید تا روغن وارد پمپ هیدرولیک شود.
5) گام پنجم:
گام 3 و 4 را چند بار تکرار کنید تا این که سطح روغن در پایین دریچه مخزن پایدار شود.
6) گام ششم:
پلاگین و واشر مخزن روغن هیدرولیک را در جای خود قرار دهید و با استفاده از پیچ گوشتی مسطح آن را محکم پیچ کنید و هر گونه روغن اضافی را روی مخزن هیدرولیک با دستمال پاک کنید.
نکات مربوط به بازرسی واحد هیدرولیک
در ابتدا باید خارج واحد هیدرولیک برای نشتی روغن بررسی شود سپس خود واحد هیدرولیک یا همان پمپ هیدرولیک بررسی شود، برای انجام این کار بار یا پالت باید بر روی جک پالت قرار گرفته شود و سپس آزمایش انجام شود. روال کار به این صورت است که بار سنگینی را بر روی جک پالت قرار می دهید اما توجه داشته باشید که از حداکثر ظرفیت مجاز خارج نشود، سپس اجازه می دهید برای 15 تا 20 دقیقه به همان حالت با بار باقی بماند. از این طریق به سرعت می توانید عملکرد دستگاه خود را اندازه گیری کنید. هم چنین در صورتی که نشتی روغن داشت آن را بررسی کنید، نوع روغنی هم که برای پمپ هیدرولیک استفاده می کنید بسیار مهم است که نوع آن را باید از شرکت فروشنده جک پالت بپرسید. به این نکته هم توجه کنید که از روغن خودرو یا روغن ترمز برای پمپ هیدرولیک استفاده نکنید.
مشکلات به وجود آمده با پمپ هیدرولیک جک پالت
جک پالت قادر به بلند کردن بار نیست:
گرفتاری هوا در پمپ هیدرولیک: برای حل این مشکل دسته را در وضعیت خلاص قرار دهید، سپس به صورت دستی دسته را به سرعت بین 5 تا 10 بار و یا برای مدت زمان 15 دقیقه بالا و پایین ببرید(پمپ کنید) یا تا زمانی این کار را انجام دهید که مشکل برطرف شود.
جک پالت بعد از بلند کردن بار پایین می آید:
اگر بعد از این که جک پالت (پالت تراک) را بالا می برید به سرعت پایین می آید یا این که جک پالت با بار بالا نمی رود و بدون بار بالا می رود دریچه هیدرولیک را باز کنید و اجازه دهید روغن و ناخالاصی ها بیرون بیاید.
جک پالت قادر به حرکت کردن نیست:
چرخ جک پالت آسیب دیده است: سعی کنید چرخ را جدا کنید و آن را مجددا وصل کنید و مطمئن باشید چرخ متناسب با دستگاه است و مانعی برای حرکت آن وجود ندارد در صورتی که هم چنان مشکل پابرجا بود حتما چرخ را تعویض کنید.
جک برای پایین آوردن بار به مشکل می خورد:
دستگاه را به دقت بررسی کنید به دنبال هر گونه مشکلات ساختاری به ویژه قطعات فریم دستگاه باشید. قطعاتی که هنگام بازرسی باید به دقت بررسی شود شامل: پیوند بالابری و میله فشار است. در صورتی که هر قطعه ای معیوب باشد باید به سرعت تعویض شود. به شما توصیه می کنم به مقاله “قسمتهای اصلی جک پالت“ سری بزنید تا لیست کامل قطعات تشکیل دهنده دستگاه را مطالعه کنید و در صورت حل نشدن مشکل دستگاه خود با راه حل های بالا می توانید با ما تماس بگیرید.
شهر جک پالت یکی از تولیدکنندگان و وارد کنندگان انواع جک پالت در ایران می باشد که با خرید این محصول از شهر جک پالت می توانید از گارانتی و خدمات پس از فروش دستگاه ها و کیفیت بالا بهره ببرید.